"Jeta me dhimbje mund të jetë e padurueshme".

"Jeta me dhimbje mund të jetë e padurueshme". E them këtë nga përvoja personale, sepse për dy vjet vuajta nga dhimbjet në të gjithë trupin tim - nga një ndjesi shpimi gjilpërash në këmbë e deri në mpirje agonizuese në shpinë që më pengonte të flija i qetë. Pas një kërkimi të gjatë për një zgjidhje, më në fund mund të them se kam gjetur produktin ideal për një jetë të lehtë dhe të relaksuar, pa dhimbje.

Urimil

Para se të kontaktoja një profesionist, u përpoqa të zgjidhja problemet në çdo mënyrë të mundshme që njihja deri në atë moment. Por spazmat e vazhdueshme të muskujve, bllokimet në nyjeve të shpinës, si dhe ndjesia e djegjes në të gjithë trupin nuk më lejuan të kryeja ndonjë aktivitet që supozohej se do të më ndihmonte për këtë problem. Të gjitha këto ishin simptoma të neuropatisë, një gjendje që rrezikon nervat dhe sistemin nervor, duke rezultuar në dhimbje të forta në të gjithë trupin. Çdo aktivitet fizik përjashtohej, dhe çdo lëvizje e papritur më shkaktonte kaq shumë dhimbje sa doja të mos kisha dalë kurrë nga shtrati.

Kjo gjendje zgjati deri kur shkova te një neurolog, ku mora këshillën më të mirë që kisha marrë ndonjëherë - të filloja të përdorja kapsula Urimil, të cilat janë krijuar pikërisht për dhimbje si të miat. Megjithëse isha skeptik në fillim, vendosa t’u jap një shans sepse asgjë tjetër nuk më kishte ndihmuar. Dhe papritmas, jeta u bë përsëri e bukur. Pas një kohe të shkurtër përdorimi, ndjenja e tensionit dhe dhimbjes së pakëndshme u ndal dhe unë isha në gjendje të bëja sërish një jetë normale.

Neuropatia më së shumti vjen si pasojë e mungesës së vitaminave B, e cila së pari krijon mpirje dhe humbje të ndjeshmërisë në këmbë, më pas dhimbja përhapet dhe gllabëron të gjithë trupin. Unë jam diabetik dhe kjo e "ndezi" më tej neuropatinë, por kombinimi i vitaminave B në kapsulat Urimil rezultuan të ishin zgjidhja e duhur për problemet e mia.

Sot, më shumë se tre vjet pas herës së parë që kam ndjerë efektet e neuropatisë në lëkurën time, jam i çliruar nga dhimbja dhe sikleti i asaj ndjesisë si shpim gjilpërash në këmbë dhe shpinë. Falë kapsulave Urimil, trupi im është përsëri i shëndetshëm, nuk e ndiej dhimbjen që kisha më parë, mund të kem një jetë aktive dhe mund të bëj një gjumë të qetë. Vendosa ta ndaj përvojën time për të inkurajuar të gjithë ata që vuajnë nga të njëjtat probleme – dijeni se ekziston një kurë për dhimbjen! Shenjat që na jep trupi nuk duhet të injorohen, sepse ato shpesh njoftojnë se diçka nuk është në rregull. "Tani është radha juaj të merrni masa".

– Agim Dulja, 58 vjeç


Urimil Plus

Shikoni në farmacinë më të afërt

Artikuj të dobishëm

Urimil

Keni dhimbje neuropatike?

Dhimbja është një pjesë integrale, por e padëshiruar e biologjisë sonë. Dhimbja neuropatike është veçanërisht e padëshiruar...

Urimil

Çfarë të bëni kur keni dhimbje dhe mpirje të këmbëve!

Ka një sërë kënaqësish dhe aktivitetesh të dobishme për shëndetin tonë, si shëtitjet në këmbë, shëtitjet në park dhe...

Urimil

"Jeta me dhimbje mund të jetë e padurueshme"

E them këtë nga përvoja personale, sepse për dy vjet vuajta nga dhimbjet në të gjithë trupin tim - nga një ndjesi...

Urimil

Njiheni dhimbjen që ta kuroni atë!

Ju ndoshta keni dëgjuar që dhimbja është një fenomen kompleks. Kjo do të thotë që shumë faktorë të ndryshëm ...